Ajankohtaista

Tällä sivulla voit tutustua ajankohtaisiin uutisiimme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Helli itseäsi myös kesällä! Kesän 2017 intensiivikurssit on nyt varattavana. 

Aivan pilateksen ja minfulnessin perusteista Reformerin ja MvE-pilatesjakkaran haastavaan treeniin juuri Sinulle sopivasti! Varaa nyt Kesän kurssit-sivulta niin kehosi ja mielesi kiittää Sinua.

Kesän 2017 kohokohtana Pilatesviikonloppu Sääksmäellä "Piilopaikassa" 16.-18.6.!

Tiedossa nautinnollinen rentouttava ja uudistava viikonloppu, jonka aikana teemme runsaasti pilatesharjoittelua, mindfulnessharjoituksia sekä nautimme herkullista italialaista kasvisruokaa upeassa ympäristössä Vanajaveden rannalla rentoutuen. Osallistuminen ei edellytä mitään aikaisempaa kokemusta pilatesharjoittelusta eli voit tulla vaikka tutustumaan lajiin tänä viikonloppuna. Viikonlopun hintaan 370 euroa kuuluu runsas täysihoito jaetussa kahden hengen huoneessa ohjatut pilates- ja mindfulnessharjoitukset sekä rantasauna... Varaa paikkasi ja ota mukaasi joku, kenelle haluat tarjota ihanaa hemmottelua ja rauhaa <3 

Asiakkaiden kokemuksia aikaisemmista viikonlopuista:

"Parasta viikonlopussa oli rauhoittuminen ja keskittyminen vain omaan tekemiseen."

"Erityisesti ilahdutti maukas ihana kasvisruoka ja iloiset ihmiset. Ympäristö rakennuksineen oli ainutlaatuinen."

"Erinomainen, tarkka ohjaus! Mahtava paikka."

"Parasta antia oli aika itselle, ihanat ihmiset, kaikinpuolinen huolenpito (fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen, emotionaalinen) sekä ihana ympäristö."

"Itselleni parasta oli sanoma oman kehon viestien kunnioittamisesta."

Ensi kesän pilatesmatka Pohjois-Italiaan Maggiore-järvelle 21.-28.7.2017 on jo varattu täyteen. Vuoden 2018 matkasta lisää ensi syksynä...

Lue lisää Pilatesmatkat-sivuilta ja ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen info@focusin.fi. Voit lähteä matkalle mukaan vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta pilateksen harjoittelemisesta. Rennossa porukassa nautit Italiasta ja kehosi löytää aivan uudenlaisen tasapainon...

Seuraava MBSR eli Mindfulness-Based Stress Reduction -kurssi alkaa syksyllä 2017 sunnuntai-iltaisin klo 18.00-20.30.

Kahdeksan tapaamista sunnuntaisin ja yksi koko päivän hiljainen retriitti opettaa sinulle aivan uudenlaisen olotilan ja antaa avaimet tietoiseen läsnäoloon, myötätuntoon itseä ja toisia kohtaan, stressin hallintaan, oman sisäisen äänen - intuition - kuulemiseen, sujuvampiin vuorovaikutussuhteisiin ja levollisempaan elämään. Olet sydämellisesti tervetullut yksin tai ystävän kanssa avoimin mielin!

MBSR, rentoutusta ja stressinhallintaa hyväksyvän tietoisen läsnäolon avulla on yli 30 vuotta sitten kehitetty menetelmä, jonka tehokkuus on osoitettu monissa tutkimuksissa. Peruspilareita tässä laajasti tutkitussa menetelmässä ovat helposti opittavat, yksinkertaiset mietiskely- ja liikeharjoitukset, joissa keskeistä on hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoittelu. Keho, hengitys ja mieli yhdistyvät näissä harjoitteissa luontevaksi, koko elämää vahvistavaksi kokonaisuudeksi.

MBSR-kurssi on syventävä ohjelma, joka ei edellytä Mindfulness-viikonloppuun osallistumista. Kurssi sisältää kahdeksan tapaamiskertaa sunnuntai-iltaisin klo 18.00–20.30 (2,5 h/kerta) sekä yhden Hiljaisuuden Päivän (kesto 6–7 tuntia). Kurssin hinta on 420 € (sis. alv 24 %).

Kurssilaisten kommentteja

"Keho on viisas. uskaltaudun pysähtyä kuuntelemaan sitä."

"Kurssi on vaatinut merkittävän aikapanoksen su iltaisin, mutta joka kuitenkin on osoittautunut hyvin kannattavaksi."

"Kokonaisvaltaisesti mieleni on rauhallisempi arjen kiireen ja hälyn keskellä."

"Olen luopunut osasta stressin taakkaa ja turhien tuntemusten painolastia."

"Näen asiat herkemmin ja kauniimmin. Ympärilläni on rakkautta yhä enemmän - myös minussa itsessäni."