Ajankohtaista

Tällä sivulla voit tutustua ajankohtaisiin uutisiimme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nyt Suomessa ihana nautinnollinen pilatesretriitti 4.-6.5.2018!

Viikonloppu Sinulle, rentoa oloa, pilatestreeniä, mindfulnessharjoituksia, kauneutta, rauhaa, aitoa italialaista kasvisruokaa. Tunnelmallinen Villa Cecilia Salossa tarjoaa valoisat puitteet kevään hyvinvointiviikonlopulle. Aloitamme perjantaina illansuussa klo 18, paikalle voi toki tulla jo aiemmin, nautiskelemme tasapainottavasta treenistä, levollisista mindfulnessharjoituksista sekä herkullisesta italialaisesta kasviruuasta, jota meille loihtii Kokki Kotiinne-sivuston Cipriano Franchini. Lauantai-iltana lämpiää puusauna, jonka lempeät löylyt sulattavat viimeisetkin kireydet ja halukkaat voivat pulahtaa läheiseen pieneen jokeen. 

Majoitumme kahden hengen huoneissa vanhassa kauniisti restauroidussa rakennuksessa. Voit tuoda omat lakanat tai halutessasi vuokrata ne viikonlopuksi 15€:n hintaan. Ilmoitathat etukäteen, mikäli haluat vuokrata lakanat paikan päältä. Harjoitusten ja ruokailuiden väliin jää aikaa lepoon tai ulkoiluun tai leppoisaan oleskeluun muiden ryhmäläisten kanssa. On suloista palata kotiin virkistyneenä ja levänneenä, kun kehokin kiittää ystävällisestä treenistä.

Varaa paikkasi Kevään 2018 kurssit sivulta tai sähköpostilla osoitteeseen info@focusin.fi ja anna itsellesi kevään paras lahja...

Ei haittaa vaikka pakkanen paukkuu! Voit lämmitellä varaamalla paikan ensi kesän pilatesmatkalle Marchen maakuntaan Pesaron kaupungin tuntumaan 20.-27.7.2018.

Kesän 2018 upea matkamme hyvään oloon vie meidän Adrianmeren rannalle ja tasapainottavan treenin ohella pääsemme tutustumaan todella aitoon Italiaan. Vierailemme häkellyttävän hienossa historiallisessa Ravennassa, maailman vanhimmassa ja pienimmässä tasavallassa San Marinossa sekä renessanssikaupunki Urbinossa ja pääsemme itsekin kokeilemaan perinteistä paperinvalmistusta "paperikaupunki" Fabrianossa. Lisäksi tarjolla aurinkoa, lämpöä, rentoa seuraa, hyvää ruokaa ja lepoa juuri sen verran kuin haluat. Lue lisää Pilatesmatkat-sivuilta ja varaa paikkasi pian, että ehdit mukaan!

Seuraava MBSR eli Mindfulness-Based Stress Reduction -kurssi alkaa vuoden 2018 syksyllä. Seuraa kotisivujamme tai facebooksivuamme niin pääset mukaan.

Kahdeksan tapaamista sunnuntaisin ja yksi koko päivän hiljainen retriitti opettaa sinulle aivan uudenlaisen olotilan ja antaa avaimet tietoiseen läsnäoloon, myötätuntoon itseä ja toisia kohtaan, stressin hallintaan, oman sisäisen äänen - intuition - kuulemiseen, sujuvampiin vuorovaikutussuhteisiin ja levollisempaan elämään. Olet sydämellisesti tervetullut yksin tai ystävän kanssa avoimin mielin!

MBSR, rentoutusta ja stressinhallintaa hyväksyvän tietoisen läsnäolon avulla on yli 30 vuotta sitten kehitetty menetelmä, jonka tehokkuus on osoitettu monissa tutkimuksissa. Peruspilareita tässä laajasti tutkitussa menetelmässä ovat helposti opittavat, yksinkertaiset mietiskely- ja liikeharjoitukset, joissa keskeistä on hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoittelu. Keho, hengitys ja mieli yhdistyvät näissä harjoitteissa luontevaksi, koko elämää vahvistavaksi kokonaisuudeksi.

MBSR-kurssi on syventävä ohjelma, joka ei edellytä Mindfulness-viikonloppuun osallistumista. Kurssi sisältää kahdeksan tapaamiskertaa sunnuntai-iltaisin klo 18.00–20.30 (2,5 h/kerta) sekä yhden Hiljaisuuden Päivän (kesto 6–7 tuntia). Kurssin hinta on 405 € (sis. alv 24 %).

Kurssilaisten kommentteja

"Keho on viisas. uskaltaudun pysähtyä kuuntelemaan sitä."

"Kurssi on vaatinut merkittävän aikapanoksen su iltaisin, mutta joka kuitenkin on osoittautunut hyvin kannattavaksi."

"Kokonaisvaltaisesti mieleni on rauhallisempi arjen kiireen ja hälyn keskellä."

"Olen luopunut osasta stressin taakkaa ja turhien tuntemusten painolastia."

"Näen asiat herkemmin ja kauniimmin. Ympärilläni on rakkautta yhä enemmän - myös minussa itsessäni."