Koska hyvinvointi kasvaa sisältä

  050 343 2928

Velkuanpolku 2, 00300 HELSINKI

Ajankohtaista

Tällä sivulla voit tutustua ajankohtaisiin uutisiimme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Huom! Viikolla 8. (tämä viikko) 17-23.2.2020 ei ole tunteja!

Nyt luettavissa matkakertomus Pilates- ja kulttuurimatkasta Ischialle lokakuussa 2019!

Kurkkaa pilatesmatkat-sivulle, ota mukava asento ja fiilistele hetki ihanaa Italian lämpöä ja ihanaa matkatunnelmaa!

Lähde nauttimaan kauniista keväästä kukkivaan Italiaan:

 Pilates- ja kulttuurimatka Viterboon 19.-26.4.2020

Kun Suomessa vasta kevät tekee tuloaan, mutta vielä on koleaa ja väritöntä, niin voit aloittaa jo kesää lähtemällä pilates- ja kulttuurimatkalle Viterboon, Lazion alueelle Roomasta hiukan pohjoiseen. Matkalla tutustumme keskiaikaiseen Viterboon, joka tunnetaan myös ”paavien kaupunkina”, kuljemme etruskien jalanjäljillä, pääsemme kylpemään lämpimissä luonnon mineraalivesilähteissä ja putouksissa, vierailemme kolmessa upeassa ja ainutlaatuisessa puutarhassa, paikallisella viinitilalla sekä kuolevassa kylässä suuren kanjonin keskellä sekä tietenkin nautimme tasapainottavasta napakasta pilatestreenistä, hyvästä ruuasta ja juomista ja rennosta seurasta sekä annamme aikaa myös rentoutumiselle ja vain levolliselle olemiselle...

Matkalla on myös mahdollisuus lähteä käymään Roomassa ja kokea Rooman olympiastadionilla Italian jalkapalloliigan eli Serie A:n jalkapallo-ottelu AS Roma - Hellas Verona.

Lue lisää Pilatesmatkat-sivulta ja ilmoittaudu mukaan osoitteeseen info@focusin.fi

Syksyn pilatestreenit on nyt varattavissa! Anna itsellesi vain parasta ja tule mukaan!

Seuraava MBSR eli Mindfulness-Based Stress Reduction -kurssi alkaa mahdollisesti vuoden 2020 keväällä. Seuraa kotisivujamme tai facebooksivuamme niin pääset mukaan.

Kahdeksan tapaamista sunnuntaisin ja yksi koko päivän hiljainen retriitti opettaa sinulle aivan uudenlaisen olotilan ja antaa avaimet tietoiseen läsnäoloon, myötätuntoon itseä ja toisia kohtaan, stressin hallintaan, oman sisäisen äänen - intuition - kuulemiseen, sujuvampiin vuorovaikutussuhteisiin ja levollisempaan elämään. Olet sydämellisesti tervetullut yksin tai ystävän kanssa avoimin mielin!

MBSR, rentoutusta ja stressinhallintaa hyväksyvän tietoisen läsnäolon avulla on yli 30 vuotta sitten kehitetty menetelmä, jonka tehokkuus on osoitettu monissa tutkimuksissa. Peruspilareita tässä laajasti tutkitussa menetelmässä ovat helposti opittavat, yksinkertaiset mietiskely- ja liikeharjoitukset, joissa keskeistä on hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoittelu. Keho, hengitys ja mieli yhdistyvät näissä harjoitteissa luontevaksi, koko elämää vahvistavaksi kokonaisuudeksi.

MBSR-kurssi on syventävä ohjelma, joka ei edellytä Mindfulness-viikonloppuun osallistumista. Kurssi sisältää kahdeksan tapaamiskertaa sunnuntai-iltaisin klo 18.00–20.30 (2,5 h/kerta) sekä yhden Hiljaisuuden Päivän (kesto 6–7 tuntia). Kurssin hinta on 405 € (sis. alv 24 %).

Kurssilaisten kommentteja

"Keho on viisas. uskaltaudun pysähtyä kuuntelemaan sitä."

"Kurssi on vaatinut merkittävän aikapanoksen su iltaisin, mutta joka kuitenkin on osoittautunut hyvin kannattavaksi."

"Kokonaisvaltaisesti mieleni on rauhallisempi arjen kiireen ja hälyn keskellä."

"Olen luopunut osasta stressin taakkaa ja turhien tuntemusten painolastia."

"Näen asiat herkemmin ja kauniimmin. Ympärilläni on rakkautta yhä enemmän - myös minussa itsessäni."