Ajankohtaista

Tällä sivulla voit tutustua ajankohtaisiin uutisiimme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hyvinvointiviikonloppu harmonisessa Villa Ceciliassa 3.-5.5.2019

Hiljennä kevään kierroksia ja tule tasapainottamaan kehoa ja mieltä: perjantai-illasta sunnuntailounaseen hellittämistä ja hellittävänä olemista. Teemme keholle ystävällisiä pilatesharjoituksia ja mielelle myötätuntoista meditaatiota Sallan kokeneessa asiantuntevassa ohjauksessa ja rennossa ilmapiirissä. Nautiskelemme aitoitalialaista kasvisruokaa rauhassa italialaiseen tapaan Kokki Kotiinne-sivuston Cipriano Franchinin valmistamana. Voit lisäksi ulkoilla Villa Cecilian kauniissa ympäristössä ja heittää arkihuolesi puusaunan pehmeissä löylyissä. Tule rauhoittumaan itseksesi tai hyvän ystävän tai perheenjäsenen kanssa... Pieni lomanen, jonka vaikutukset tuntuvat pidemmälle!

Viikonlopun hinta jaetussa kahden hengen huoneessa on 380€/ henkilö. Voit vuokrata vuodevaatteet ja pyyhkeen paikan päältä hintaan 15€ / viikonloppu tai voit tuoda mukanasi omat lakanat ja pyyhkeet. Kaikki erityisruokavaliot huomioidaan luonnollisesti. 

Tulossa pilatesmatka upeaan Abano Termeen kesällä 2019 - nautiskelua kuten jo muinaiset roomalaiset...

Ensi heinäkuussa 19.-26.7.2019 on tulossa ainutlaatuinen matka kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja Italialaisesta kulttuurista kiinnostuneille! Koe Italian lumo ja pilateksen teho yhdessä! Matkalla tutustumme upeaan Padovan yliopistokaupunkiin, missä mm. Galileo Galilei on opettanut, sekä renessanssikaupunki Ferraraan, joka on ollut itsenäinen valtio noin vuodesta 1000 aina Italian yhdistymiseen vuonna 1859 saakka. Ferrara on nykyisin myös yksi Unescon maailmanperintökohteista. Ferraran retken yhteydessä käymme tutustumassa paikalliseen viinitilaan saaden myös maistella tilan viinejä. Teemme myös unohtumattoman jokiristeilyn Padovasta Venetsiaan, minkä aikana tutustumme joen varrelle vuosisatojen aikana rakennettuihin toinen toistaan hienompiin kuninkaallisten ja aatelisten huviloihin ja illalla vietämme vielä hetken Venetsiassa ennen paluuta takaisin. 

Lennämme Finnairilla suoraan Venetsian Marco Polon lentokentälle, mistä on vain noin 60 kilometriä majapaikkaamme. Majoitumme klassisen kuuluisaan Abano Termen kylpyläkaupunkiin ja siellä loisteliaaseen Hotel Terme Metropoleen. Hotellissamme on kaupungin suurin puutarha, viisi uima-allasta, itämainen spa-osasto sekä puutarhassa monenlaisia aktiviteetteja. Spa-osastolla sinua hemmotellaan  runsaalla hoitovalikoimalla! Koko kaupunki henkii Italialaista hienostunutta eleganssia ja perinteitä - täällä lepää sekä keho että mieli! Lisämaksusta on mahdollisuus lähteä retkelle Veronaan ja kokea fantastisen Veronan oopperajuhlan tunnelma sekä kuulla Verdin Aida-ooppera kuuluisalla Veronan Arenalla, joka on vanha roomalalainen amfiteatteri.

Luonnollisesti treenaamme pilatesta koko viikon ajan ja voit valita kahdesta eri tasoisesta ryhmästä itsellesi sopivamman. Perustason ryhmään voi tulla, vaikka ei olisi mitään aikaisempaa kokemusta pilatesharjoittelusta. Edistyneemmässä ryhmässä edellytetään hyvää pilateksen perustaitojen hallintaa. Teemme aamuharjoitukset ulkona puutarhassa kuten myös mindfulnessharjoitukset, päivän ja iltapäivän harjoituksille on varattu sali sisätiloissa. Ohjaajana kuten myös matkanjohtajana toimii erittäin kokenut pilatesohjaaja ja -kouluttaja fysioterapeutti Salla Salo sekä mahdollisesti myös hänen kollegansa Sanna Meska. Viikon jälkeen keho ja mieli ovat uudestisyntyneet!

Matkan hintaan sisältyy edestakaiset Finnairin lennot Helsingistä Venetsiaan, lentokenttäkuljetukset Italiassa, viikon majoitus neljän tähden Hotel Terme Metropolessa aamiaisbuffet:lla, Padovan ja Ferraran opastetut kaupunkiretket lounaineen, viinitilaveirailuineen ja viininmaistiaisineen sekä Brenta-joen jokilaivaristeily lounaineen ja paluukuljetus Venetsiasta takaisin hotellille. Hintaan kuuluu myös viikon ohjatut pilates- ja mindfulnessharjoitukset, matkanjohtajan palvelut koko viikon ajan sekä yksi 50 minuutin ylellinen käsittely hotellin spa-hoitolassa. Lisäksi viimeisen illan yhteinen illallinen hotellissa sisältyy hintaan. 

Matkan hinta on jaetussa kahden hengen huoneessa 1890 €, yhden hengen huoneen lisämaksu 154€/viikko. Lähtökohtaisesti yksin matkustavan on varattava yhden hengen huone. Veronan retken ja oopperan hinta 280€ sisältäen opastetun kävelykierroksen Veronassa, aperitiivin ennen oopperaa sekä permantopaikan Verdin Aida-oopperan näytökseen. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen info@focusin.fi. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Torstaina 30.8.2018 alkaa syksyn avoimet ilmaiset mindfulness meditaatioillat asiakkaillemme. Olet oikein sydämellisesti tervetullut mukaan!

Voit tulla kokeilemaan tietoista läsnäoloa vaikka et olisi aiemmin koskaan harjoittanut meditaatiota. Avoin mieli ja kiinnostus riittävät. Aikaisemmin mindfulness-kurssin käyneet lämpimästi tervetuloa harjoittamaan yhdessä ja suomaan itselle ihana iltahetki arjen touhujen keskellä <3 Ilmoitathan tulostasi, Syksyn Kurssit-sivulla löytyy ilmoittautumislomake. Aloitamme klo 19.15 ja lopetamme iltahetken noin klo 20.45.

Myös marraskuussa on tiedossa valoa ja topakkaa rentoa treeniä Italiassa: Unohtumaton Umbria eli pilatesmatka Gubbioon 10.-17.11.2018

Aivan erityinen matka jokaiselle pilateksen harrastajalle tai pilateksesta ja Italiasta kiinnostuneelle! Matkalla Gubbioon näemme myös huikean hienon Orvieton kaupungin sekä viikon aikana teemme retken Perugiaan, joka on Keski-Italian keskuksena tunnettu yliopistostaan, historiastaan sekä suklaasta. Lisäksi pääsemme ainutlaatuiselle retkelle Umbrian metsiin paikallisen tryffelinetsijän kanssa sekä opimme lyhyellä ruuanlaittokurssilla, kuinka tästä "Umbrian kullasta" valmistetaan herkullista tarjottavaa vaikka kotiväelle Suomessa. 

Kaiken tämän ohella nautiskelemme tietenkin ihanasta rennon tehokkaasta pilatestreenistä sekä mindfulnessharjoituksista huippuohjaajan ohjaamana. Voit valita kahdesta eri tasoisesta ryhmästä sen mukaan, minkä verran kokemusta Sinulla on pilatesharjoittelusta. Majoitumme entiseen luostariin remontoidussa upeassa Park Hotel si Cappuccinissa, missä Sinulla on halutessasi mahdollisuus hemmotella itseäsi ylellisillä spa-hoidoilla (hoidot lisämaksullisia) tai vaikka pulahtaa sisäaltaaseen joka päivä. Matkan hintaan kuuluu lennot Helsingistä ja kuljetukset Italiassa, majoitus aamupalabuffet:lla, lounaat matkapäivinä, Orvieton opastettu kierros, Perugian opastettu päiväretki ja lounas retkellä, tryffelinetsintäretki sekä kokkikurssi/illallinen, viimeisen illan yhteinen illallinen sekä pilatestreenit ja ohjatut mindfulnessharjoitukset koko viikon ajan. 

Matkanjohtajana sekä harjoitusten ohjaajana toimii kokenut pilatesohjaaja ja -kouluttaja Salla Salo  sekä toisena ohjaajana hänen kollegansa Sanna Meska. Matkan hinta jaetussa kahden hengen huoneessa on 1785;- euroa ja yhden hengen huoneen lisämaksu on 280 euroa. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Ilmoittaudu matkalle sähköpostilla info@focusin.fi tai kotisivujen yhteydenotto-lomakkeet kautta. Olet oikein sydämellisesti tervetullut mukaan!

Nyt Suomessa ihana nautinnollinen pilatesretriitti/ PERUTTU TÄLTÄ SYKSYLTÄ!

Viikonloppu Sinulle, rentoa oloa, pilatestreeniä, mindfulnessharjoituksia, kauneutta, rauhaa, aitoa italialaista kasvisruokaa. Tunnelmallinen Villa Cecilia Salossa tarjoaa valoisat puitteet kevään hyvinvointiviikonlopulle. Aloitamme perjantaina illansuussa klo 18, paikalle voi toki tulla jo aiemmin, nautiskelemme tasapainottavasta treenistä, levollisista mindfulnessharjoituksista sekä herkullisesta italialaisesta kasviruuasta, jota meille loihtii Kokki Kotiinne-sivuston Cipriano Franchini. Lauantai-iltana lämpiää puusauna, jonka lempeät löylyt sulattavat viimeisetkin kireydet ja halukkaat voivat pulahtaa läheiseen pieneen jokeen. 

Majoitumme kahden hengen huoneissa vanhassa kauniisti restauroidussa rakennuksessa. Voit tuoda omat lakanat tai halutessasi vuokrata ne viikonlopuksi 15€:n hintaan. Harjoitusten ja ruokailuiden väliin jää aikaa lepoon tai ulkoiluun tai leppoisaan oleskeluun muiden ryhmäläisten kanssa. On suloista palata kotiin virkistyneenä ja levänneenä, kun kehokin kiittää ystävällisestä treenistä. Kotimatkalle lähdemme sunnuntaina lounaan jälkeen noin klo 15.

Varaa paikkasi sähköpostilla osoitteeseen info@focusin.fi ja anna itsellesi vuoden paras lahja...

Seuraava MBSR eli Mindfulness-Based Stress Reduction -kurssi alkaa vuoden 2018 syksyllä. Seuraa kotisivujamme tai facebooksivuamme niin pääset mukaan.

Kahdeksan tapaamista sunnuntaisin ja yksi koko päivän hiljainen retriitti opettaa sinulle aivan uudenlaisen olotilan ja antaa avaimet tietoiseen läsnäoloon, myötätuntoon itseä ja toisia kohtaan, stressin hallintaan, oman sisäisen äänen - intuition - kuulemiseen, sujuvampiin vuorovaikutussuhteisiin ja levollisempaan elämään. Olet sydämellisesti tervetullut yksin tai ystävän kanssa avoimin mielin!

MBSR, rentoutusta ja stressinhallintaa hyväksyvän tietoisen läsnäolon avulla on yli 30 vuotta sitten kehitetty menetelmä, jonka tehokkuus on osoitettu monissa tutkimuksissa. Peruspilareita tässä laajasti tutkitussa menetelmässä ovat helposti opittavat, yksinkertaiset mietiskely- ja liikeharjoitukset, joissa keskeistä on hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoittelu. Keho, hengitys ja mieli yhdistyvät näissä harjoitteissa luontevaksi, koko elämää vahvistavaksi kokonaisuudeksi.

MBSR-kurssi on syventävä ohjelma, joka ei edellytä Mindfulness-viikonloppuun osallistumista. Kurssi sisältää kahdeksan tapaamiskertaa sunnuntai-iltaisin klo 18.00–20.30 (2,5 h/kerta) sekä yhden Hiljaisuuden Päivän (kesto 6–7 tuntia). Kurssin hinta on 405 € (sis. alv 24 %).

Kurssilaisten kommentteja

"Keho on viisas. uskaltaudun pysähtyä kuuntelemaan sitä."

"Kurssi on vaatinut merkittävän aikapanoksen su iltaisin, mutta joka kuitenkin on osoittautunut hyvin kannattavaksi."

"Kokonaisvaltaisesti mieleni on rauhallisempi arjen kiireen ja hälyn keskellä."

"Olen luopunut osasta stressin taakkaa ja turhien tuntemusten painolastia."

"Näen asiat herkemmin ja kauniimmin. Ympärilläni on rakkautta yhä enemmän - myös minussa itsessäni."