Ajankohtaista

Tällä sivulla voit tutustua ajankohtaisiin uutisiimme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Huom! Viikoilla 42 ja 43 eli 14.-24.10. EI pidetä Sallan pilatestunteja! Tervetuloa treenaamaan jälleen 28.10. alkaen.

Lähde nauttimaan kauniista keväästä kukkivaan Italiaan

- pilates- ja kulttuurimatka Viterboon 19.-26.4.2020

Kun Suomessa vasta kevät tekee tuloaan, mutta vielä on koleaa ja väritöntä, niin voit aloittaa jo kesää lähtemällä pilates- ja kulttuurimatkalle Viterboon, Lazion alueelle Roomasta hiukan pohjoiseen. Matkalla tutustumme keskiaikaiseen Viterboon, joka tunnetaan myös ”paavien kaupunkina”, kuljemme etruskien jalanjäljillä, pääsemme kylpemään lämpimissä luonnon mineraalivesilähteissä ja putouksissa, vierailemme kolmessa upeassa ja ainutlaatuisessa puutarhassa, paikallisella viinitilalla sekä kuolevassa kylässä suuren kanjonin keskellä sekä tietenkin nautimme tasapainottavasta napakasta pilatestreenistä, hyvästä ruuasta ja juomista ja rennosta seurasta sekä annamme aikaa myös rentoutumiselle ja vain levolliselle olemiselle...

Lue lisää Pilatesmatkat-sivulta ja ilmoittaudu mukaan osoitteeseen info@focusin.fi

Syksyn pilatestreenit on nyt varattavissa! Anna itsellesi vain parasta ja tule mukaan!

Syksyllä 2019 on mahdollisuus lähteä harvinaislaatuiselle pilatesmatkalle Ischian saarelle ja Napolinlahdelle! HUOM! Matka on tällä hetkellä täyteen varattu!

Tässä matkassa on legendan aineksia! Lokakuussa 20.-27.10.2019 suuntaamme matkaan kohti Napolinlahtea ja siellä upeaa vehreää Ischian saarta. Näemme Napolin sekä pääsemme kurkistamaan merenalaisiin aarteisiin muinaisen Baiaen roomalaiskaupungin vedenalaisten raunioiden luona... Nautiskelemme Ischian rauhasta ja ihastuttavista maisemista sekä pilatestreenien aikana että opastetuilla kierroksilla. Sekä tietenkin syömme hyvin, nautimme kulttuurista sekä vielä todennäköisesti leppeästä lämmöstä ja mukavasta seurasta. Tämä reissu on parasta lomaa juuri Sinulle!

Lennämme Helsingistä Roomaan Finnairin edestakaisilla suorilla lennoilla ja Roomasta siirrymme bussilla Napoliin, mistä matka jatkuu lautalla Ischian saarelle. Majoitumme todella kauniissa puiston ympäröimässä hotelli Hermitage & Park Terme:ssä, mistä on hienot näköalat merelle ja Aragonialaislinnoitukselle sekä kohti Ischian keskellä nousevaa Epomeo-vuorta. Lämpötilan salliessa treenaamme aamun pilates- ja mindfulnesstreenit ulkona.

Teemme viikon aikana Ischian saarikierroksen, jossa mukana on paikallinen opas, käymme lumoavassa Aragonialaislinnoituksessa myöskin paikallisoppaan kanssa sekä tutustumme saaren vanhimpaan viinintuottajaan, joka on toiminut jo vuodesta 1880 saakka ja jonka viinikellarit ovat merenpinnan alapuolella. Teemme myöskin kokopäiväretken Napoliin, missä näemme paikallisen oppaan johdolla kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä mm. häkellyttävän kauniin 'Christo Velato' veistoksen sekä vaikuttavan piazza Plebisciton ja Galleria Umberton. Teemme retken yksityisveneellä myös roomalaisen ylimystön entisen lomakaupungin Baiaen raunioille, missä pääsemme kurkistamaan meren pohjaan ja näkemään mereen vajonneen kaupungin rauniot aarteineen ja käymme myös Campi Flegrein museossa , joka sijaitsee paikallisessa Aragonialaisten rakentamassa linnoituksessa. 

Treenaamme tuttuun tapaan viikon aikana pilatesta ja tarjolla on myös mindfulnesstuokioita eli tiedossa on ihanan lempeää ja myötätuntoista ja tasapainottavaa harjoitusta sekä keholle että mielelle. Voit valita kahdesta eri tasoisesta pilatesryhmästä itsellesi sopivamman. Perustason ryhmään voi tulla, vaikka ei olisi mitään aikaisempaa kokemusta pilatesharjoittelusta. Edistyneemmässä ryhmässä edellytetään hyvää pilateksen perustaitojen hallintaa. Teemme aamuharjoitukset ulkona puutarhassa lämpötilan salliessa kuten myös mindfulnessharjoitukset, päivän ja iltapäivän harjoituksille on varattu sali sisätiloissa. Ohjaajana kuten myös matkanjohtajana toimii erittäin kokenut pilatesohjaaja ja -kouluttaja fysioterapeutti Salla Salo sekä mahdollisesti myös hänen kollegansa Sanna Meska.

Matkan hintaan kuuluu edestakaiset lennon Hki-Rooma, lentokenttäkuljetukset lounaineen sekä laivaliput Napoli-Ischia-Napoli, majoitus hotelli Hermitage & Park Termessä aamiaisbuffet:lla, edellä kuvatut retket paikallisoppaineen, lounaat Ischian saarikierroksella, Napolin retkellä ja Baiaen retkellä,  viikon ohjatut pilates- ja mindfulnessharjoitukset sekä viimeisen illan yhteinen illallinen hotellissa.

Matkan hinta on jaetussa yhden hengen huoneessa 1870 euroa/henkilö. Yhden hengen huoneen lisähinta on 168€/ viikko ja jos haluat kahden hengen huoneen yhden hengen käyttöön niin lisähinta on 315€/ viikko. Ilmoittautumiset info@focusin.fi. 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Nyt Suomessa ihana nautinnollinen pilatesretriitti tulossa syksyllä 2019!

Viikonloppu Sinulle, rentoa oloa, pilatestreeniä, mindfulnessharjoituksia, kauneutta, rauhaa, aitoa italialaista kasvisruokaa. Tunnelmallinen Villa Cecilia Salossa tarjoaa valoisat puitteet kevään hyvinvointiviikonlopulle. Aloitamme perjantaina illansuussa klo 18, paikalle voi toki tulla jo aiemmin, nautiskelemme tasapainottavasta treenistä, levollisista mindfulnessharjoituksista sekä herkullisesta italialaisesta kasviruuasta, jota meille loihtii Kokki Kotiinne-sivuston Cipriano Franchini. Lauantai-iltana lämpiää puusauna, jonka lempeät löylyt sulattavat viimeisetkin kireydet ja halukkaat voivat pulahtaa läheiseen pieneen jokeen. 

Majoitumme kahden hengen huoneissa vanhassa kauniisti restauroidussa rakennuksessa. Voit tuoda omat lakanat tai halutessasi vuokrata ne viikonlopuksi 15€:n hintaan. Harjoitusten ja ruokailuiden väliin jää aikaa lepoon tai ulkoiluun tai leppoisaan oleskeluun muiden ryhmäläisten kanssa. On suloista palata kotiin virkistyneenä ja levänneenä, kun kehokin kiittää ystävällisestä treenistä. Kotimatkalle lähdemme sunnuntaina lounaan jälkeen noin klo 15.

Varaa paikkasi sähköpostilla osoitteeseen info@focusin.fi ja anna itsellesi vuoden paras lahja...

Seuraava MBSR eli Mindfulness-Based Stress Reduction -kurssi alkaa mahdollisesti vuoden 2020 keväällä. Seuraa kotisivujamme tai facebooksivuamme niin pääset mukaan.

Kahdeksan tapaamista sunnuntaisin ja yksi koko päivän hiljainen retriitti opettaa sinulle aivan uudenlaisen olotilan ja antaa avaimet tietoiseen läsnäoloon, myötätuntoon itseä ja toisia kohtaan, stressin hallintaan, oman sisäisen äänen - intuition - kuulemiseen, sujuvampiin vuorovaikutussuhteisiin ja levollisempaan elämään. Olet sydämellisesti tervetullut yksin tai ystävän kanssa avoimin mielin!

MBSR, rentoutusta ja stressinhallintaa hyväksyvän tietoisen läsnäolon avulla on yli 30 vuotta sitten kehitetty menetelmä, jonka tehokkuus on osoitettu monissa tutkimuksissa. Peruspilareita tässä laajasti tutkitussa menetelmässä ovat helposti opittavat, yksinkertaiset mietiskely- ja liikeharjoitukset, joissa keskeistä on hyväksyvän tietoisen läsnäolon harjoittelu. Keho, hengitys ja mieli yhdistyvät näissä harjoitteissa luontevaksi, koko elämää vahvistavaksi kokonaisuudeksi.

MBSR-kurssi on syventävä ohjelma, joka ei edellytä Mindfulness-viikonloppuun osallistumista. Kurssi sisältää kahdeksan tapaamiskertaa sunnuntai-iltaisin klo 18.00–20.30 (2,5 h/kerta) sekä yhden Hiljaisuuden Päivän (kesto 6–7 tuntia). Kurssin hinta on 405 € (sis. alv 24 %).

Kurssilaisten kommentteja

"Keho on viisas. uskaltaudun pysähtyä kuuntelemaan sitä."

"Kurssi on vaatinut merkittävän aikapanoksen su iltaisin, mutta joka kuitenkin on osoittautunut hyvin kannattavaksi."

"Kokonaisvaltaisesti mieleni on rauhallisempi arjen kiireen ja hälyn keskellä."

"Olen luopunut osasta stressin taakkaa ja turhien tuntemusten painolastia."

"Näen asiat herkemmin ja kauniimmin. Ympärilläni on rakkautta yhä enemmän - myös minussa itsessäni."